Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Szukaj 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Rozdział
    • Szukaj
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Rozdział
    • Szukaj
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Szukaj

    Pokaż zaawansowane filtryUkryj zaawansowane filtry

    Filtry

    Użyj filtrów, aby otrzymać bardziej szczegółowe wyniki zapytania.

    Wyświetlanie pozycji 1-7 z 7

    • Opcje sotrowania
    • Trafność
    • Tytuł rosnąco
    • Tytuł malejąco
    • Data wydania rosnąco
    • Data wydania malejąco
    • Rezultatów na stronę
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Miniaturka

    Nowoczesne technologie – strategie, rozwiązania i perspektywy rozwoju 

    Patyra, Ewelina; Przeniosło-Siwczyńska, Monika; Kwiatek, Krzysztof (Wydawnictwo Naukowe TYGIEL sp. z o.o., 2021)
    Zielona chemia to wdrażanie rozwiązań w zakresie chemii mających na celu ograniczenie lub wyeliminowanie wytwarzania surowców, produktów, rozpuszczalników i odpadów, które są niebezpieczne dla zdrowia ludzkiego i środowiska. ...
    Miniaturka

    Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej 

    Bakuła, Tadeusz; Koncicki, Andrzej; Lewczuk, Bogdan; Obremski, Kazimierz; Murawska, Daria; Daszkiewicz, Tomasz; Sobotka, Wiesław; Kwiatek, Krzysztof; Nawrocka, Agnieszka; Warenik-Bany, Małgorzata (2021)
    Polska, podobnie jak pozostałe państwa członkowskie UE, jest krajem z ograniczonym asortymentem wysokobiałkowych surowców paszowych mogących stanowić wartościowe komponenty do produkcji pasz. Celem tej publikacji jest ...
    Miniaturka

    Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej 

    Kwiatek, Krzysztof; Bakuła, Tadeusz; Sieradzki, Zbigniew; Osiński, Zbigniew; Kowalczyk, Ewelina (2021)
    Polska, podobnie jak pozostałe państwa członkowskie UE, jest krajem z ograniczonym asortymentem wysokobiałkowych surowców paszowych mogących stanowić wartościowe komponenty do produkcji pasz. Celem tej publikacji jest ...
    Miniaturka

    Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej 

    Kwiatek, Krzysztof; Osiński, Zbigniew; Sieradzki, Zbigniew; Patyra, Ewelina; Bakuła, Tadeusz (2021)
    Polska, podobnie jak pozostałe państwa członkowskie UE, jest krajem z ograniczonym asortymentem wysokobiałkowych surowców paszowych mogących stanowić wartościowe komponenty do produkcji pasz. Celem tej publikacji jest ...
    Miniaturka

    Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień 

    Grenda, Tomasz; Kwiatek, Krzysztof (Wydawnictwo Naukowe TYGIEL sp. z o.o., 2021)
    Celem niniejszej pracy było przedstawienie najważniejszych zagrożeń mikrobiologicznych mających wpływ na bezpieczeństwo mikrobiologiczne pasz i ich wpływ na zdrowie zwierząt. Szczegółowo opisano wskaźniki higieniczne oraz ...
    Miniaturka

    Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej 

    Zielonka, Łukasz; Gałęcki, Remigiusz; Kwiatek, Krzysztof; Osiński, Zbigniew (2021)
    Owady jadalne są uznawane jako jedno z alternatywnych źródeł pożywienia dla ludzi oraz jako wartościowy materiał paszowy w żywieniu zwierząt. Przyczyną szukania nowych źródeł żywności jest znaczący przyrost populacji ludzkiej, ...
    Miniaturka

    Lecznica Dużych Zwierząt. Monografia: Nowe formy profilaktyki i terapii wybranych chorób bydła 

    Kwiatek, Krzysztof; Grenda, Tomasz; Goldsztejn, Magdalena; Kowalczyk, Ewelina; Patyra, Ewelina (2022)
    Za najważniejsze czynniki zatruć można uznać C.botulinum i toksynę botulinowwą, toksyczne alkaloidy roślinne, formaldehyd czy azotany (V) i azotany (III). W związku z powyższym, przedmiotem opracowania są wybrane czynniki ...

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Odkrywaj

    Autor
    Kwiatek, Krzysztof (7)
    Bakuła, Tadeusz (3)Osiński, Zbigniew (3)Patyra, Ewelina (3)Grenda, Tomasz (2)Kowalczyk, Ewelina (2)Sieradzki, Zbigniew (2)Daszkiewicz, Tomasz (1)Gałęcki, Remigiusz (1)Goldsztejn, Magdalena (1)... zobacz więcejTematbiałko owadzie (3)owady (3)owady na cele paszowe (2)bezpieczeństwo mikrobiologiczne (1)bydło (1)chemia analityczna (1)dobra praktyka higieniczna (1)HACCP (1)micelarna chromatografia cieczowa (1)ocena ryzyka (1)... zobacz więcejData wydania2021 (6)2022 (1)Zawiera plikiNo (7)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV