Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Rozdział
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Rozdział
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

    Rozdział: Wdrożenie systemu HACCP i ocena ryzyka w produkcji przetworzonego białka owadziego

    Thumbnail
    Data
    2021
    Autor
    Kwiatek, Krzysztof
    Osiński, Zbigniew
    Sieradzki, Zbigniew
    Patyra, Ewelina
    Bakuła, Tadeusz
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    Polska, podobnie jak pozostałe państwa członkowskie UE, jest krajem z ograniczonym asortymentem wysokobiałkowych surowców paszowych mogących stanowić wartościowe komponenty do produkcji pasz. Celem tej publikacji jest przedstawienie potrzeb i możliwości wykorzystania białka owadziego w żywieniu zwierząt na terenie RP.
    URI
    http://www.wet.uwm.edu.pl/wiedza-ogolna/artykul/gospostrateg-owady-strategia/
    Zbiory
    • Rozdział [59]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV