Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Rozdział
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Rozdział
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Żywienie i produkcja żywności – przegląd najnowszych doniesień

    Rozdział: Bezpieczeństwo mikrobiologiczne pasz – aktualne problemy i wyzwania

    Thumbnail
    Data
    2021
    Autor
    Grenda, Tomasz
    Kwiatek, Krzysztof
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    Celem niniejszej pracy było przedstawienie najważniejszych zagrożeń mikrobiologicznych mających wpływ na bezpieczeństwo mikrobiologiczne pasz i ich wpływ na zdrowie zwierząt. Szczegółowo opisano wskaźniki higieniczne oraz wymagania którym podlegają pasze w świetle obowiązujących przepisów. Przedstawiono także nowe wyzwania mikrobiologiczne związane z planowanym wprowadzeniem do żywienia zwierząt przetworzonego białka zwierzęcego (PAP) pozyskiwanego z owadów.
    URI
    http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publikacja/6E972EBE-5528-FF20-5A51-CE333F3B0957
    Zbiory
    • Rozdział [59]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV