Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Rozdział
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Rozdział
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

    Rozdział: Testy żywieniowe z użyciem PAP owadziego w żywieniu kurcząt brojlerów w skali laboratoryjnej i produkcyjnej – fermowej oraz badania laboratoryjne

    Thumbnail
    Data
    2021
    Autor
    Bakuła, Tadeusz
    Koncicki, Andrzej
    Lewczuk, Bogdan
    Obremski, Kazimierz
    Murawska, Daria
    Daszkiewicz, Tomasz
    Sobotka, Wiesław
    Kwiatek, Krzysztof
    Nawrocka, Agnieszka
    Warenik-Bany, Małgorzata
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    Polska, podobnie jak pozostałe państwa członkowskie UE, jest krajem z ograniczonym asortymentem wysokobiałkowych surowców paszowych mogących stanowić wartościowe komponenty do produkcji pasz. Celem tej publikacji jest przedstawienie potrzeb i możliwości wykorzystania białka owadziego w żywieniu zwierząt na terenie RP.
    URI
    http://www.wet.uwm.edu.pl/wiedza-ogolna/artykul/gospostrateg-owady-strategia/
    Zbiory
    • Rozdział [59]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV