Pokaż uproszczony rekord

Rozdział: Wdrożenie systemu HACCP i ocena ryzyka w produkcji przetworzonego białka owadziego

dc.contributor.authorKwiatek, Krzysztof
dc.contributor.authorOsiński, Zbigniew
dc.contributor.authorSieradzki, Zbigniew
dc.contributor.authorPatyra, Ewelina
dc.contributor.authorBakuła, Tadeusz
dc.contributor.editorTadeusz, Bakuła
dc.contributor.editorRemigiusz, Gałęcki
dc.date.accessioned2021-12-13T11:14:10Z
dc.date.available2021-12-13T11:14:10Z
dc.date.issued2021
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/136
dc.identifier.isbn978-83-961897-1-4
dc.identifier.urihttp://www.wet.uwm.edu.pl/wiedza-ogolna/artykul/gospostrateg-owady-strategia/
dc.description.abstractPolska, podobnie jak pozostałe państwa członkowskie UE, jest krajem z ograniczonym asortymentem wysokobiałkowych surowców paszowych mogących stanowić wartościowe komponenty do produkcji pasz. Celem tej publikacji jest przedstawienie potrzeb i możliwości wykorzystania białka owadziego w żywieniu zwierząt na terenie RP.en_US
dc.language.isoplen_US
dc.subjectbiałko owadzieen_US
dc.subjectowadyen_US
dc.subjectocena ryzykaen_US
dc.subjectHACCPen_US
dc.titleStrategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiejen_US
dc.typeBook chapteren_US
dcterms.bibliographicCitation2021, rozdział 9 s. 195-259
dcterms.titleRozdział: Wdrożenie systemu HACCP i ocena ryzyka w produkcji przetworzonego białka owadziego


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

  • Rozdział [55]
    rozdział z książki, rozdział z monografii

Pokaż uproszczony rekord