Pokaż uproszczony rekord

Rozdział: Wytyczne dobrej praktyki higienicznej w produkcji owadów dla celów paszowych i spożywczych

dc.contributor.authorKwiatek, Krzysztof
dc.contributor.authorBakuła, Tadeusz
dc.contributor.authorSieradzki, Zbigniew
dc.contributor.authorOsiński, Zbigniew
dc.contributor.authorKowalczyk, Ewelina
dc.contributor.editorTadeusz, Bakuła
dc.contributor.editorRemigiusz, Gałęcki
dc.date.accessioned2021-12-13T10:04:59Z
dc.date.available2021-12-13T10:04:59Z
dc.date.issued2021
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/131
dc.identifier.isbnISBN 978-83-961897-1-4
dc.identifier.urihttp://www.wet.uwm.edu.pl/wiedza-ogolna/artykul/gospostrateg-owady-strategia/
dc.description.abstractPolska, podobnie jak pozostałe państwa członkowskie UE, jest krajem z ograniczonym asortymentem wysokobiałkowych surowców paszowych mogących stanowić wartościowe komponenty do produkcji pasz. Celem tej publikacji jest przedstawienie potrzeb i możliwości wykorzystania białka owadziego w żywieniu zwierząt na terenie RPen_US
dc.language.isoplen_US
dc.subjectbiałko owadzieen_US
dc.subjectowady spożywczeen_US
dc.subjectowady na cele paszoween_US
dc.subjectdobra praktyka higienicznaen_US
dc.titleStrategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiejen_US
dc.typeBook chapteren_US
dcterms.bibliographicCitation2021 rozdział 8 s.169-193
dcterms.titleRozdział: Wytyczne dobrej praktyki higienicznej w produkcji owadów dla celów paszowych i spożywczych


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

  • Rozdział [51]
    rozdział z książki, rozdział z monografii

Pokaż uproszczony rekord