Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorMazur, Małgorzata
dc.contributor.authorSieradzki, Zbigniew
dc.contributor.authorKról, Beata
dc.contributor.authorKwiatek, Krzystof
dc.date.accessioned2025-08-14T06:48:03Z
dc.date.available2025-08-14T06:48:03Z
dc.date.issued2025
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/836
dc.identifier.issn0137-6810
dc.identifier.urihttps://zycie-weterynaryjne.pl/rocznik-100-rok-2025/
dc.description.abstractThe use of genetically modified organisms in food and feed production has been a hotly debated topic for many years. Concerns about GMOs include the impact of these organisms on human and animal health, as well as the effects of their impact on the natural environment. On the other hand, the use of GMOs allows for increased yields, increased nutritional value of plants, and advances in medicine. This article discusses the advantages and controversies associated with genetically modified organisms.en_US
dc.language.isoplen_US
dc.subjectGMOen_US
dc.subjectorganizmy genetycznie modyfikowaneen_US
dc.titleZa i przeciw GMO w łańcuchu rolno-spożywczymen_US
dc.typeArticleen_US
dcterms.bibliographicCitation2025 vol. 100 nr 4 s.110


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord