Pokaż uproszczony rekord

Annals of Parasitology

dc.contributor.authorSroka, Jacek
dc.contributor.authorKaramon, Jacek
dc.contributor.authorPiotrowska, Weronika
dc.contributor.authorDąbrowska, Joanna
dc.contributor.authorKochanowski, Maciej
dc.contributor.authorBilska-Zając, Ewa
dc.contributor.authorKorpysa-Dzirba, Weronika
dc.contributor.authorRóżycki, Mirosław
dc.contributor.authorCencek, Tomasz
dc.date.accessioned2023-01-26T10:52:02Z
dc.date.available2023-01-26T10:52:02Z
dc.date.issued2022
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/450
dc.identifier.issn2299-0631
dc.identifier.urihttps://www.annals-parasitology.eu/go.live.php/PL-H248/2022-vol-68-suppl-session-i.html
dc.description.abstractRaw meat and raw meat products are consideredas the main sources of Toxoplasma gondii infectionfor humans in Europe, however data in this issue for Poland are still insufficient. The aim of the study was to determine the prevalence of T. gondii in raw meat products sold in selected regions of Poland, on the basis of DNA detection, as well as molecular characteristics and assessment of the viability of isolated parasites.
dc.language.isoEN
dc.publisherPolish Parasitology Society
dc.subjectToxoplasma gondii
dc.subjectraw meat
dc.subjectPCR
dc.titleOccurrence of Toxoplasma gondii in raw meat products in Poland. Molecular characteristics and viability assessment of isolated parasites
dcterms.bibliographicCitation2022 vol. 68 supplement 1, s. 14
dcterms.titleAnnals of Parasitology


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord