Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Occurrence of Toxoplasma gondii in raw meat products in Poland. Molecular characteristics and viability assessment of isolated parasites

    Annals of Parasitology

    Thumbnail
    Data
    2022
    Autor
    Sroka, Jacek
    Karamon, Jacek
    Piotrowska, Weronika
    Dąbrowska, Joanna
    Kochanowski, Maciej
    Bilska-Zając, Ewa
    Korpysa-Dzirba, Weronika
    Różycki, Mirosław
    Cencek, Tomasz
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    Raw meat and raw meat products are consideredas the main sources of Toxoplasma gondii infectionfor humans in Europe, however data in this issue for Poland are still insufficient. The aim of the study was to determine the prevalence of T. gondii in raw meat products sold in selected regions of Poland, on the basis of DNA detection, as well as molecular characteristics and assessment of the viability of isolated parasites.
    URI
    https://www.annals-parasitology.eu/go.live.php/PL-H248/2022-vol-68-suppl-session-i.html
    Zbiory
    • Publikacje [635]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV