Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Aspekty prawne i normalizacyjne pobierania próbek żywności do badań mikrobiologicznych

    Życie Weterynaryjne

    Thumbnail
    Data
    2022
    Autor
    Kwiatek, Krzysztof
    Osiński, Zbigniew
    Patyra, Ewelina
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    Food sampling procedures are an important element of ensuring the reliability of laboratory test results. In particular, it must be ensured that the laboratory sample sent for microbiological testing reflects the whole batch of food with its characteristics. With this in mind, some currently applicable EU legal requirements, international, European, domestic and private standards are described and recommended to be used in practice for official and internal control purposes.
    URI
    https://www.vetpol.org.pl/zyciewet/czasopismo/cat_view/90-zycie-weterynaryjne-wybrane-artykuly/687-rocznik-97-rok-2022/694-nr-6-2022-czerwiec
    Zbiory
    • Publikacje [635]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV