Możliwości zastosowania przetworzonego białka drobiowego w żywieniu świń
Hodowca Trzody Chlewnej
| dc.contributor.author | Weiner, Anna | |
| dc.contributor.author | Skowronek, Martyna | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-12T10:43:27Z | |
| dc.date.available | 2025-12-12T10:43:27Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier | https://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/888 | |
| dc.identifier.issn | 1425-9648 | |
| dc.identifier.uri | https://www.portalhodowcy.pl/czasopisma/hodowca-trzody-chlewnej/hodowca-trzody-chlewnej-najnowsze-wydanie | |
| dc.language.iso | en | en_US |
| dc.subject | żywienie zwierzat | en_US |
| dc.subject | żywienie świń | en_US |
| dc.subject | białko drobiowe | en_US |
| dc.title | Możliwości zastosowania przetworzonego białka drobiowego w żywieniu świń | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| dcterms.bibliographicCitation | 2025 nr 9-10 | |
| dcterms.title | Hodowca Trzody Chlewnej |
Pliki tej pozycji
| Plik | Rozmiar | Format | Przeglądanie |
|---|---|---|---|
|
Nie ma plików powiązanych z tą pozycją. |
|||
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Publikacje [713]
artykuły z czasopism
