Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorSieradzki, Z.
dc.contributor.authorOsiński, Z.
dc.contributor.authorKwiatek, K.
dc.date.accessioned2021-08-10T06:54:05Z
dc.date.available2021-08-10T06:54:05Z
dc.date.issued2021
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/79
dc.identifier.issn0137-6810
dc.identifier.urihttps://www.vetpol.org.pl/zyciewet/czasopismo/cat_view/90-zycie-weterynaryjne-wybrane-artykuly/674-rocznik-96-rok-2021/679-nr-5-2021-maj
dc.description.abstractDue to the lack of history of insect production for food and feed purposes in Europe, food and feed safety issues, food and feed law requirements are a new challenge for policy, producers and consumers. Producers of insects for feed and food purposes must ensure compliance with the standards established for other types of production by introducing, documenting, implementing and maintaining continuous food and feed safety management procedures. Before placing the product on the market, it must be preceded by a risk assessment aimed at identifying and controlling hazards that could adversely affect the safety of insect products in the production chain. The requirements of EU law apply to all insect producers who rearing, processing, handling, or distributing insects in the food and feed chain.en_US
dc.language.isoplen_US
dc.subjectbiałko owadzieen_US
dc.subjectowadyen_US
dc.subjectowady na cele spożywczeen_US
dc.subjectowady na cele paszoween_US
dc.titleProdukcja owadów na cele spożywcze i paszoween_US
dc.typeArticleen_US
dcterms.bibliographicCitation2021 T.96 nr 5 s.345-350


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord