Przetworzone białko pochodzenia zwierzęcego w zastosowaniach krzyżowych - regulacje prawne
Hodowca drobiu
dc.contributor.author | Weiner, Anna | |
dc.contributor.author | Kwiatek, Krzysztof | |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T10:46:49Z | |
dc.date.available | 2024-06-13T10:46:49Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier | https://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/681 | |
dc.identifier.issn | 1425-963X | |
dc.identifier.uri | https://www.portalhodowcy.pl/czasopisma/hodowca-drobiu/hodowca-drobiu-archiwum/505-hodowca-drobiu-11-2023 | |
dc.description.abstract | Produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (UPPZ) stanowią źródło pełnowartościowego białka, które nie są przeznaczone do spożycia przez ludzi ale mogą być wykorzystane do produkcji pasz. | |
dc.language.iso | polski | |
dc.publisher | Pro Agricola | |
dc.subject | PAP | |
dc.title | Przetworzone białko pochodzenia zwierzęcego w zastosowaniach krzyżowych - regulacje prawne | |
dcterms.bibliographicCitation | 2023 nr 11 str. 14-19 | |
dcterms.title | Hodowca drobiu |
Pliki tej pozycji
Plik | Rozmiar | Format | Przeglądanie |
---|---|---|---|
Nie ma plików powiązanych z tą pozycją. |
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Publikacje [569]
artykuły z czasopism