Pokaż uproszczony rekord

Życie Weterynaryjne

dc.contributor.authorMazur - Frejowska, Monika
dc.contributor.authorSkowronek, Martyna
dc.contributor.authorWeiner, Anna
dc.contributor.authorKwiatek, Krzysztof
dc.date.accessioned2023-12-20T06:52:13Z
dc.date.available2023-12-20T06:52:13Z
dc.date.issued2023
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/603
dc.identifier.issn0137-6810
dc.identifier.urihttps://www.vetpol.org.pl/dmdocuments/ZW-11-2023-11.pdf
dc.description.abstractDespite the introduction, in 2021, of cross-using processed animal protein (PAP), in poultry and swine feed, there is still a risk of secondary contamination or deliberate addition of an undesirable protein species to the final product. In order to guarantee the safety of the food chain and to eliminate fraudulent practices, it is crucial to carry out perfect laboratory control using analytical methods for the detection and species identification of proteins of animal origin in both feed and food products. This article presents methods routinely used in quality control of feed materials of animal origin as well as of meat and meat products at the Feed Hygiene Department of the National Veterinary Institute in Puławy.
dc.language.isopl
dc.publisherKrajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna
dc.subjectspecies identification
dc.subjectmtDNA
dc.subjectIEF
dc.subjectPCR
dc.subjectRT-PCR
dc.titleMetody identyfikacji gatunkowej materiałów paszowych pochodzenia zwierzęcego oraz mięsa i jego przetworów
dcterms.bibliographicCitation2023 vol. 87 nr 11 s. 737
dcterms.titleŻycie Weterynaryjne


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord