Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Alpaki – gatunek coraz częściej hodowany w Polsce – cz. 1. Znaczenie witamin w żywieniu alpak

    Lecznica Dużych Zwierząt

    Thumbnail
    Data
    2022
    Autor
    Krajewska-Wędzina, Monika
    Orłowska, Blanka
    Celary, Dominik
    Sierociuk, Dagmara
    Bielecki, Wojciech
    Didkowska, Anna
    Pyziel-Serafin, Anna
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    Ponieważ chów i hodowla alpak stają się w Polsce coraz bardziej popularne, chcielibyśmy, we współpracy z wieloma specjalistami, przybliżyć Czytelnikom Lecznicy fizjologię tego gatunku i ich problemy zdrowotne. W tej części skupimy się na znaczeniu suplementacji witamin w żywieniu i przedstawimy przypadek kliniczny, gdy skrajne niedożywienie spowodowało w konsekwencji śmierć alpaki.
    URI
    https://www.lecznica-online.pl/
    Zbiory
    • Publikacje [643]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV