Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy

    • Zaloguj
    Zobacz pozycję 
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    •   Strona główna Repozytorium
    • PIWet - PIB
    • Publikacje
    • Zobacz pozycję
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Przetworzone białka pochodzenia zwierzęcego w żywieniu zwierząt gospodarskich – nowe uwarunkowania

    Życie Weterynaryjne

    Thumbnail
    Data
    2022
    Autor
    Weiner, Anna
    Kwiatek, Krzysztof
    Metadane
    Pokaż pełny rekord
    Streszczenie
    This article describes current legal regulations on the use of animal proteins in animal feeding, with the special interest on general rules in BSE prevention and control. Now, after more than twenty years, the feed ban on animal proteins was lifted, what has forced the implementation of several control measures in the feed chain. The use of processed animal protein (PAP), of porcine origin in poultry feed and PAP of poultry origin in the swine feed has been authorized already. It requires the application of well-defined conditions during the collection, transport and production of those PAPs.. Regular sampling and laboratory analysis should be performed in order to avoid the risk and to the verificationof the absence of cross contamination with prohibited ruminant proteins and intra-species recycling.
    URI
    https://www.vetpol.org.pl/zyciewet/czasopismo/cat_view/90-zycie-weterynaryjne-wybrane-artykuly/687-rocznik-97-rok-2022/693-nr-5-2022-maj
    Zbiory
    • Publikacje [635]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Przeglądaj

    Całe RepozytoriumZbiory i kolekcjeDaty wydaniaAutorzyTytułyTematyTa kolekcjaDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

    Moje konto

    Zaloguj

    Statystyki

    Przejrzyj statystyki użycia

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontakt z nami | Wyślij uwagi
    Theme by 
    Atmire NV