Pokaż uproszczony rekord

Toxicology Letters

dc.contributor.authorStypuła-Trębas, Sylwia
dc.contributor.authorKiljanek, Tomasz
dc.contributor.authorJedziniak, Piotr
dc.date.accessioned2023-01-03T12:47:48Z
dc.date.available2023-01-03T12:47:48Z
dc.date.issued2022
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/423
dc.identifier.issn0378-4274
dc.identifier.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0378427422015284?via%3Dihub
dc.language.isoen
dc.publisherELSEVIER
dc.subjectheterocyclic aromatic amines
dc.subjectprocessed meat
dc.subjectmicroEROD
dc.subjectERTA
dc.subjectARTA
dc.titleIn vitro assessment of (anti)estrogenic (anti)androgenic and AhR agonistic activities of selected heterocyclic aromatic amines (HAAs), smoked meat extracts and smoke flavourings
dcterms.bibliographicCitation2022 Vol. 368, Supplement, s. S217-S218
dcterms.titleToxicology Letters
dc.identifier.doi10.1016/j.toxlet.2022.07.590


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord