Co potrafią trzy atomy tlenu?
Pszczelarstwo
dc.contributor.author | Pohorecka, Krystyna | |
dc.date.accessioned | 2021-12-13T10:45:08Z | |
dc.date.available | 2021-12-13T10:45:08Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier | https://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/134 | |
dc.identifier.issn | 0478-7080 | |
dc.identifier.uri | https://miesiecznik-pszczelarstwo.pl/ | |
dc.description.abstract | Ozon, bo o nim mowa, został wpisany na listę substancji uznawanych za bezpieczne ponad 30 lat temu. Jego silne właściwości utleniające są szeroko wykorzystywane choćby w przetwórstwie żywności. Czy ta technologia może być stosowana także w pszczelarstwie? | en_US |
dc.language.iso | pl | en_US |
dc.subject | ozon | en_US |
dc.subject | dezynfekcja | en_US |
dc.subject | dekontaminacja | en_US |
dc.subject | pszczelarstwo | en_US |
dc.title | Co potrafią trzy atomy tlenu? | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dcterms.bibliographicCitation | 2021 nr 10 s. 18-19 | |
dcterms.title | Pszczelarstwo |
Pliki tej pozycji
Plik | Rozmiar | Format | Przeglądanie |
---|---|---|---|
Nie ma plików powiązanych z tą pozycją. |
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Publikacje [577]
artykuły z czasopism