Jakość produktów drobiarskich i jajecznych w Polsce w świetle ostatniego raportu RASFF
Polskie Drobiarstwo
dc.contributor.author | Michalski, Mirosław | |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T12:26:54Z | |
dc.date.available | 2021-12-03T12:26:54Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier | https://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/126 | |
dc.identifier.issn | 1231-0387 | |
dc.identifier.uri | https://polskie-drobiarstwo.pl/archiwum/numery/232 | |
dc.language.iso | pl | en_US |
dc.subject | drób | en_US |
dc.subject | RASFF | en_US |
dc.title | Jakość produktów drobiarskich i jajecznych w Polsce w świetle ostatniego raportu RASFF | pol_US |
dc.type | Article | en_US |
dcterms.bibliographicCitation | 2021 nr 9 s. 32-36 | |
dcterms.title | Polskie Drobiarstwo |
Pliki tej pozycji
Plik | Rozmiar | Format | Przeglądanie |
---|---|---|---|
Nie ma plików powiązanych z tą pozycją. |
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Publikacje [577]
artykuły z czasopism