Pokaż uproszczony rekord

Hodowca Drobiu

dc.contributor.authorGrenda, Tomasz
dc.contributor.authorMakuch, Aleksandra
dc.contributor.authorSapała, Magdalena
dc.date.accessioned2025-12-10T10:35:18Z
dc.date.available2025-12-10T10:35:18Z
dc.date.issued2025
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/884
dc.identifier.issn1732-1921
dc.identifier.urihttps://www.portalhodowcy.pl/czasopisma/hodowca-bydla/hodowca-bydla-archiwum/596-hodowca-bydla-9-2025
dc.language.isoenen_US
dc.subjectkiszonkien_US
dc.subjectfermentacjaen_US
dc.subjectMikrobiologia kiszoneken_US
dc.titleJakość mikrobiologiczna kiszoneken_US
dc.typeArticleen_US
dcterms.bibliographicCitation2025 nr 9
dcterms.titleHodowca Drobiu


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord