Jakość mikrobiologiczna kiszonek
Hodowca Drobiu
| dc.contributor.author | Grenda, Tomasz | |
| dc.contributor.author | Makuch, Aleksandra | |
| dc.contributor.author | Sapała, Magdalena | |
| dc.date.accessioned | 2025-12-10T10:35:18Z | |
| dc.date.available | 2025-12-10T10:35:18Z | |
| dc.date.issued | 2025 | |
| dc.identifier | https://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/884 | |
| dc.identifier.issn | 1732-1921 | |
| dc.identifier.uri | https://www.portalhodowcy.pl/czasopisma/hodowca-bydla/hodowca-bydla-archiwum/596-hodowca-bydla-9-2025 | |
| dc.language.iso | en | en_US |
| dc.subject | kiszonki | en_US |
| dc.subject | fermentacja | en_US |
| dc.subject | Mikrobiologia kiszonek | en_US |
| dc.title | Jakość mikrobiologiczna kiszonek | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| dcterms.bibliographicCitation | 2025 nr 9 | |
| dcterms.title | Hodowca Drobiu |
Pliki tej pozycji
| Plik | Rozmiar | Format | Przeglądanie |
|---|---|---|---|
|
Nie ma plików powiązanych z tą pozycją. |
|||
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Publikacje [713]
artykuły z czasopism
