Pokaż uproszczony rekord

Przegląd Rybacki

dc.contributor.authorŻelazny, Jan
dc.date.accessioned2025-02-18T10:32:25Z
dc.date.available2025-02-18T10:32:25Z
dc.date.issued2024
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/785
dc.identifier.issn1232-08-46
dc.identifier.urihttps://ptryb.pl/kategoria-produktu/przeglad/
dc.description.abstractAkwakultura czyli chów i hodowla zwierząt wodnych, przeznaczonych głównie do spożycia bezpośrednio przez ludzi lub jako surowiec dla przetwórni to w ostatnim ćwierćwieczu najbardziej dynamicznie rozwijający się sektor produkcji żywności.
dc.language.isopl
dc.publisherPolskie Towarzystwo Rybackie
dc.subjectkarp
dc.subjectryby
dc.subjectzimochów
dc.titleAktualna prognoza stanu zdrowia i przeżywalności materiału zarybieniowego stawów karpiowych
dcterms.bibliographicCitation2024 vol. 193 nr 1 s. 26-29
dcterms.titlePrzegląd Rybacki


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord