Pokaż uproszczony rekord

Życie Weterynaryjne

dc.contributor.authorKwiatek, Krzysztof
dc.contributor.authorOsiński, Zbigniew
dc.contributor.authorPatyra, Ewelina
dc.date.accessioned2022-07-12T11:44:56Z
dc.date.available2022-07-12T11:44:56Z
dc.date.issued2022
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/305
dc.identifier.issn0137-6810
dc.identifier.urihttps://www.vetpol.org.pl/zyciewet/czasopismo/cat_view/90-zycie-weterynaryjne-wybrane-artykuly/687-rocznik-97-rok-2022/694-nr-6-2022-czerwiec
dc.description.abstractFood sampling procedures are an important element of ensuring the reliability of laboratory test results. In particular, it must be ensured that the laboratory sample sent for microbiological testing reflects the whole batch of food with its characteristics. With this in mind, some currently applicable EU legal requirements, international, European, domestic and private standards are described and recommended to be used in practice for official and internal control purposes.en_US
dc.language.isoplen_US
dc.subjectfood samplingen_US
dc.subjectlaboratory microbiological testsen_US
dc.titleAspekty prawne i normalizacyjne pobierania próbek żywności do badań mikrobiologicznychen_US
dc.typeArticleen_US
dcterms.bibliographicCitation2022 vol. 97 nr 6 s. 405 - 407
dcterms.titleŻycie Weterynaryjne


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord