Pod okiem Wielkiego Brata!
Top Agrar Polska
dc.contributor.author | Dors, Arkadiusz | |
dc.date.accessioned | 2022-02-09T11:58:04Z | |
dc.date.available | 2022-02-09T11:58:04Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier | https://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/206 | |
dc.identifier.issn | 1232-6879 | |
dc.identifier.uri | https://www.topagrar.pl/archiwum/2021/top-swinie-042021/pod-okiem-wielkiego-brata/ | |
dc.description.abstract | W produkcji zwierzęcej, tak jak w każdej innej dziedzinie naszego życia, wraz z postępem technologicznym pojawiają się innowacyjne rozwiązania. Dotyczy to również chowu i hodowli świń, gdzie nowinki techniczne najczęściej związane z utrzymaniem zwierząt, ich żywieniem oraz technologią produkcji. | en_US |
dc.language.iso | pl | en_US |
dc.subject | świnie | en_US |
dc.subject | ochrona zdrowia | en_US |
dc.subject | termowizja | en_US |
dc.subject | biosensory | en_US |
dc.subject | kamery 3D | en_US |
dc.subject | W produkcji zwierzęcej, tak jak w każdej innej dziedzinie naszego życia, wraz z postępem technologicznym pojawiają się innowacyjne rozwiązania. Dotyczy to również chowu i hodowli świń, gdzie nowinki techniczne najczęściej związane z utrzymaniem zwierząt, ich żywieniem oraz technologią produkcji. | en_US |
dc.title | Pod okiem Wielkiego Brata! | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dcterms.bibliographicCitation | 2021 nr 4 top świnie, s. 22-25 | |
dcterms.title | Top Agrar Polska |
Pliki tej pozycji
Plik | Rozmiar | Format | Przeglądanie |
---|---|---|---|
Nie ma plików powiązanych z tą pozycją. |
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Publikacje [569]
artykuły z czasopism