Pokaż uproszczony rekord

Top Agrar Polska

dc.contributor.authorDors, Arkadiusz
dc.date.accessioned2022-02-09T11:58:04Z
dc.date.available2022-02-09T11:58:04Z
dc.date.issued2021
dc.identifierhttps://dspace.piwet.pulawy.pl/xmlui/handle/123456789/206
dc.identifier.issn1232-6879
dc.identifier.urihttps://www.topagrar.pl/archiwum/2021/top-swinie-042021/pod-okiem-wielkiego-brata/
dc.description.abstractW produkcji zwierzęcej, tak jak w każdej innej dziedzinie naszego życia, wraz z postępem technologicznym pojawiają się innowacyjne rozwiązania. Dotyczy to również chowu i hodowli świń, gdzie nowinki techniczne najczęściej związane z utrzymaniem zwierząt, ich żywieniem oraz technologią produkcji.en_US
dc.language.isoplen_US
dc.subjectświnieen_US
dc.subjectochrona zdrowiaen_US
dc.subjecttermowizjaen_US
dc.subjectbiosensoryen_US
dc.subjectkamery 3Den_US
dc.subjectW produkcji zwierzęcej, tak jak w każdej innej dziedzinie naszego życia, wraz z postępem technologicznym pojawiają się innowacyjne rozwiązania. Dotyczy to również chowu i hodowli świń, gdzie nowinki techniczne najczęściej związane z utrzymaniem zwierząt, ich żywieniem oraz technologią produkcji.en_US
dc.titlePod okiem Wielkiego Brata!en_US
dc.typeArticleen_US
dcterms.bibliographicCitation2021 nr 4 top świnie, s. 22-25
dcterms.titleTop Agrar Polska


Pliki tej pozycji

PlikRozmiarFormatPrzeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord