Przeglądaj Rozdział według daty wydania
Wyświetlanie pozycji 21-40 z 52
-
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Quo vadis zootechniko?
(Polskie Towarzystwo Zootechniczne, 2021)Począwszy od 2007 roku ASFV roku opanował wiele krajów Europy i Azji, sięgając również znacznie oddalonych wysp zarówno na Pacyfiku (Filipiny), jak i Oceanie Atlantyckim (Republika Zielonego Przylądka) i pozostając przy ... -
Zdrowie świń, prewencja i terapia
(Polskie Wydawnictwo Rolnicze, 2021) -
Nowoczesne technologie - strategie, rozwiązania i perspektywy rozwoju
(Wydawnictwo Naukowe TYGIEL sp. z o.o., 2021) -
Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka w żywieniu zwierząt oraz możliwości rozwoju jego produkcji na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej
(2021)Owady jadalne są uznawane jako jedno z alternatywnych źródeł pożywienia dla ludzi oraz jako wartościowy materiał paszowy w żywieniu zwierząt. Przyczyną szukania nowych źródeł żywności jest znaczący przyrost populacji ludzkiej, ... -
Zdrowie świń - prewencja i terapia
(2021) -
Present knowledge in food safety. A risk-based approach through the food chain
(2022)Animal feed production is a complex process involving severalsteps during feed milling. In feed manufacturing, there arenumerous opportunities to introduce microorganisms from variousenvironmental and other sources. While ... -
Present knowledge in food safety. A risk-based approach through the food chain
(2022)The production, processing, and marketing process in the food chain starting at the stage of primary production and ending with households, that is, after traveling all the way “from farm to fork,” it is exposed to various ... -
XLVII Szkolenie-Konferencja Hodowców Ryb Łososiowatych
(2022)Występowanie barwników farmakologicznie czynnych w środowisku wodnym zostało opisane po raz pierwszy w 1980 roku w Stanach Zjednoczonych przez Nelson i Hitem, którzy w pobliżu miejsca składowania odpadów pochodzących z ... -
Kalendarz Pszczelarza z Pasją 2023. Pożytki i Karmienie Pszczół
(2022)Miód jest powszechnie uważany za produkt naturalny i zdrowy. Musi spełniać określone wymogi, w tym być wolny od jakichkolwiek dodatków czy substancji obcych. Stosowanie w celach profilaktycznych czy leczniczych substancji ... -
Gentian violet, leucogentian violet, malachite green, leucomalachite green, and CI Direct Blue 218
(2022)This volume of the IARC Monographs provides evaluations of the carcinogenicity of malachite green and leucomalachite green.